Färglägg doodle fiskar! 5 gratis målarbilder att skriva ut

färglägg doodle fiskmålarbilder gratis

Mina nya fiskmålarbilder har legat på lut länge. Ursäkta en dålig ordvits. Men faktiskt har det nästan gått en månad sedan jag blev klar med mina fem doodle fiskar och så har jag inte haft tid att publicera dem förrän nu.

doodle fisk målarbild att skriva ut

Du som gillar stränder, oceaner och dess fantastiska varelser kan säkert finna inspiration i mitt havstema. Inom ramarna för detta har jag skapat ännu fler färgläggningsbilder, som fylla-i-bilder med sjöjungfrur och krabbor.  

gratis målarbilder med fiskar i doodle stil

Åter till fiskbilderna! Här delar jag alltså med mig av fem målarbilder med klottriga motiv. Det finns inslag av både doodle och zentangle, med många pyssliga fält för färgläggning. Kombinationen av tjocka svarta linjer och pilliga områden gör att såväl barn som vuxna kan ha behållning av att färglägga av dem. Tror jag.

Gratis nerladdning av doodle målarbilder med fiskar

De fem målarbilderna är samlade i ett enda smidigt pdf-häfte som du kan ladda ner gratis och skriva ut.Att få tillgång till häftet är enkelt. Klicka på nerladdningsknappen och spara filen på din dator eller enhet.

färgläggningsbild doodle fisk ladda ner gratis

Tänk på att respektera min upphovsrätt när du laddar ner och använder bilderna. De är gratis för personligt bruk, men får inte användas kommersiellt utan mitt tillstånd.

Hoppas du får glädje av följande motiv: