5 färgläggningsbilder med sagomotiv för gammal som ung

5 gratis färgläggningsbilder med sagomotiv för gammal som ung

Pepp på att måla pyssliga färgläggningsbilder med sagomotiv?

magi färgläggningsbild med magiskt klot med en skog inuti

Jag var i alla fall taggad på att skapa dem. Kom på mig själv med att det blivit lite väl mycket all work, no play på sistone och behövde bryta deadlinejakten med något kreativt som bara är mitt eget. Så blev det sagomålarbilder för gamla som unga målarentusiaster.

häxa målarbild för vuxna med många detaljer

Tidigare har jag publicerat målarbilder med detaljerade prinsessor och enkla enhörningar, bara för att ge ytterligare exempel på färgläggningsbilder. Nu ville jag variera mina motiv genom att testa olika idéer. Resultatet blev fem nya bilder att färglägga. Även här går de åt det mer pilliga hållet, med olika gråskalor.

Ladda ner färgläggningsbilder med sagomotiv gratis

De fem färgläggningsbilderna finns för gratis nerladdning i form av ett smidigt pdf-häfte. Du kan ladda ner det och skriva ut de olika bilderna inför nästa pysselstund.

uggla kung färgläggningsbild med sagomotiv detaljerad

Det är enkelt att få tillgång till häftet – klicka på nerladdningsknappen och spara filen på din dator eller enhet.

musprinsessa målarbild med många detaljer saga färgläggning

Men tänk på att respektera min upphovsrätt när du laddar ner och använder dessa sagobilder. Bilderna är gratis för personligt bruk och får inte användas kommersiellt utan mitt tillstånd.

färgläggningsbild sagoslott i gråskala för gratis nerladdning

Med detta skrivet önskar jag dig många fantasifulla färgläggningstimmar medan du håller utkik efter nästa lass med sagobilder att fylla i.