Ladda ner 5 kawaii målarbilder med glass i strut gratis

ladda ner 5 kawaii målarbilder med glass i strut gratis

Jag fortsätter med temat kring glassmålarbilder och fyller på med fem nya kawaii målarbilder för gratis nerladdning. Här kan du alltså ladda ner färgläggningsbilder som föreställer ”glass i strut”, det var så jag brukade säga när jag var barn, som har söta ansikten.

kawaii målarbild med strutglass

Visste du att kawaii är ett japanskt ord och betyder söt eller gullig? Det är också en populärkulturell stil som jag fallit pladask för. Du med? Då kan du skriva ut ett lass glassar och färglägga dem alla i härliga pasteller.

Gratis nerladdning av kawaii målarbilder med glass i strut

Skulle du vilja färglägga mjukglassar kan du klicka på länken för att komma direkt till en samling. Men annars har du ett pdf-häfte med kawaii målarbilder att ladda ner och skriva ut. I detta blogginlägg visas bara tre av fem.

målarbild att skriva ut med kawaii glass i strut

Det är enkelt att få tillgång till häftet med samtliga målarbilder – klicka på nerladdningsknappen och spara filen på din dator eller enhet.Tänk på att respektera min upphovsrätt när du laddar ner och använder bilderna. De är gratis för personligt bruk, men får inte användas kommersiellt utan mitt tillstånd.

färgläggningsbild kawaii glass med ansikte och hjärtan

Se – glassarna är så söta att man smälter: